Apartmani Lucija Šolta
Tel: +385 91 73 08 714
Adresa: Obala braće Pavelić 3, Nečujam 21430 Šolta
Mail: info@lucija-solta.com

Odlično mjesto za odmor i rekreaciju

Jednosobni apartmani

Ugodno i praktično

Apartman 1

Apartman 1 nalazi se na sjevernoj strani kuće. Zbog svoje pozicije zaštićen je od sunca tijekom cijelog dana. Odvojen od ostalih pruža posebno intimnu atmosferu. Sastoji se od mini-kuhinje s blagovaonicom, kupaonice i spavaće sobe. Kuhinja je opremljena sudoperom s integriranim električnim štednjakom za kuhanje. U sklopu elementa smješten maleni hladnjak osigurat će ugodno osvježenje nakon vrućih sati provedenih na plaži. Trokrilni ormarić iznad sudopera opremljen je tanjurama, šalicama, čašama i ostalim potrebštinama nužnim za svakodnevnu uporabu. U ormarima se nalaze i posude i pribor za jelo, što našim gostima omogućuje samostalno pripremanje svojih obroka. Sve potrebne namirnice mogu se nabaviti u trgovini u mjestu, a tržnica u Grohotama nudi bogat izbor svježe ribe iz ekološki čistog mora. Nasuprot mini-kuhinje nalazi se i stol za jelo. Ovaj apratman daje mogućnost objedovanja i vani u ugodnoj hladovini. Novouređena kupaonica s tuš kabinom nudi sve što je potrebno za osobnu higijenu. U spavaćoj sobi nalazi se jedan bračni krevet s noćnim ormarićima, te jedan odvojeni krevet. Ormar za odjeću pruža dovoljno mjesta za praktičan smještaj osobnih stvari i odjeće kako bi boravak u apartmanu bio na potpuno zadovoljstvo naših gostiju. Apartman je opremljen satelitskom televizijom, s mnoštvom višenacionalnih kanala, među kojima zasigurno svatko može pronaći i odgovarajući progam za sebe.

Apartman 2

Apartman 2 nalazi se na zapadnoj strani kuće. Svojim položajem pruža prelijep pogeld na cijelu uvalu. Blizina mora u noćnoj tišini stvara utisak kao da se valovi nježno razbijaju od obalu ispod samog prozora. U noćima punog mjeseca, pogled na more ispunjava svakog gosta svojom ljepotom. Apartman se sastoji se od mini-kuhinje s blagovaonicom, kupaonice i spavaće sobe. Kuhinja je opremljena sudoperom s integriranim električnim štednjakom. U sklopu elementa smješten maleni hladnjak osigurat će ugodno osvježenje nakon vrućih sati provedenih na plaži. Trokrilni ormarić iznad sudopera opremljen je tanjurama, šalicama, čašama i ostalim potrebštinama nužnim za svakodnevnu uporabu. U ormarima se nalaze i posude i pribor za jelo, što našim gostima omogućuje samostalno pripremanje svojih obroka. Sve potrebne namirnice mogu se nabaviti u trgovini u mjestu, a tržnica u Grohotama nudi bogat izbor svježe ribe iz ekološki čistog mora. Nasuprot mini-kuhinje nalazi se i stol za jelo. Novouređena kupaonica s tuš kabinom nudi sve što je potrebno za osobnu higijenu. U spavaćoj sobi nalazi se jedan bračni krevet s noćnim ormarićima, te jedan odvojeni krevet. Ormar za odjeću pruža dovoljno mjesta za praktičan smještaj osobnih stvari i odjeće kako bi boravak u apartmanu bio na potpuno zadovoljstvo naših gostiju. Apartman je opremljen satelitskom televizijom, s mnoštvom višenacionalnih kanala, među kojima zasigurno svatko može pronaći i odgovarajući progam za sebe.

Apartman 3

Apartman 3 nalazi se na južnoj strani kuće i sastoji se od mini-kuhinje s blagovaonicom, kupaonice i spavaće sobe. Kuhinja je opremljena sudoperom s integriranim električnim štednjakom za kuhanje. U sklopu elementa smješten maleni hladnjak osigurat će ugodno osvježenje nakon vrućih sati provedenih na plaži. Trokrilni ormarić iznad sudopera opremljen je tanjurama, šalicama, čašama i ostalim potrebštinama nužnim za svakodnevnu uporabu. U ormarima se nalaze i posude i pribor za jelo, što našim gostima omogućuje samostalno pripremanje svojih obroka. Sve potrebne namirnice mogu se nabaviti u trgovini u mjestu, a tržnica u Grohotama nudi bogat izbor svježe ribe iz ekološki čistog mora. Nasuprot mini-kuhinje nalazi se i stol za jelo. Velika terasa od sunca zaštićena tendom i sjenom zelenih listova što se uz ogradu penju prkoseći suncu pruža ugodnu hladovinu i našim gostima stoji na raspolaganju u vrijeme objeda ili za druženje u većernjim satima. Predivan pogled što se pruža na plavo more, miris borova, ružmarina i nebo prosuto bezbrojnim zvijezdama otima od užurbanog života i pruža neviđeno zadovoljstvo i mir. Novouređena kupaonica s tuš kabinom nudi sve što je potrebno za osobnu higijenu. U spavaćoj sobi nalazi se jedan bračni krevet s noćnim ormarićima, te jedan odvojeni krevet. Ormar za odjeću pruža dovoljno mjesta za praktičan smještaj osobnih stvari i odjeće kako bi boravak u apartmanu bio na potpuno zadovoljstvo naših gostiju. Apartman je opremljen satelitskom televizijom, s mnoštvom višenacionalnih kanala, među kojima zasigurno svatko može pronaći i odgovarajući progam za sebe.

Rates

From To Price

Availability

occupied